Företagets logotyp

Ett unikt projekt för hållbar återvinning med fokus på design och arbetsmiljö

Vallentuna Returpark

Vallentuna returpark är ett unikt projekt som tar återvinning till en ny nivå. Anläggningen erbjuder besökare en välkomnande upplevelse med personal som möter upp och hjälper till att sortera det som ska återbrukas rätt.

Projektet har haft som mål att skapa en god arbetsmiljö för personalen där det mesta är under tak. Mottagningsbyggnaden är utformad på ett sätt som sticker ut jämfört med traditionella återvinningsanläggningar och returparken är utsmyckad med konst av återbrukat material.

Byggandet av Vallentuna returpark är en viktig del av Sh’s hållbarhetsstrategi. Genom att placera returparken strategiskt så får fler Vallentunabor möjlighet att ta ansvar för miljön. Detta projekt är ett exempel på hur vi på Sh bygg strävar efter en hållbar framtid och tar ansvar för miljön.

 

ENTREPRENADFORM

Totalentreprenad

PROJEKTANSVARIG

Peter Furness Lindén

BESTÄLLARE

SÖRAB

PROJEKTTID

2021-2022

Nominerad i Årets bygge 2023

Nominerad i Årets bygge 2023

Vi på Sh bygg, sten och anläggning är mycket glada att berätta att vi är nominerade för Årets Bygge 2023 i kategorin Industri, logistik och butik för Vallentuna returpark. En totalentreprenad som vi utförde till SÖRAB under 2021 till 2022 tillsammans med flera av våra dotter-, och systerbolag.

Nyhet om nomineringen i Årets bygge 2023

Fler projekt