Företagets logotyp

Omfattande uppgradering av stall med fokus på hästarnas miljö och tillgänglighet

Sättra ridhus i Upplands Väsby

Vi på Sh bygg, sten och anläggning fick uppdraget från Upplands Väsby kommun att genomföra en omfattande uppgradering av ett befintligt stall. Vi har installerat nya boxar för hästarna och fokuserat på att skapa en optimal miljö för deras välbefinnande genom att förbättra ventilationen. Vi har även isolerat tak och väggar för att minska energiförluster och bidra till en mer hållbar verksamhet.

På övervåningen har vi förberett för ett café och ett nytt fläktrum högst upp i byggnaden, vilket förbättrar luftflödet och skapar en bekväm atmosfär. Vi har också byggt ett isolerat domartorn som kan användas vid tävlingar, vilket är en viktig investering för att kunna erbjuda högkvalitativa tävlingar på plats.

För att göra anläggningen mer tillgänglig och användarvänlig för både hästägare och besökare har vi installerat en hiss och uppfört ett invändigt trapphus.

Vi är stolta över att ha genomfört detta projekt i totalentreprenad med högsta kvalitet och precision. Resultatet är en modern och funktionell anläggning som erbjuder både hästar och människor en bekväm och säker miljö att vistas i.

Entreprenadform

Totalentreprenad

Beställare

Upplands Väsby kommun

Projektansvarig

Jens Malm

Projekttid

2019 – 2021

Fler projekt