Företagets logotyp
Porträtt Dalia Ramzi

Foto: Karin Kronvall

2021-05-04

Vi välkomnar Sh bygg´s nya vd Dalia Ramzi

Hon är företagets första externa vd på nästan 100 år och efterträder Lasse Svensson vars farfar Sven Heribert grundade företaget 1923.

Dalia började måndagen den 3 maj och kommer närmast från facility managementbolaget ALLIANCE+ där hon varit vd sedan 2018 efter att ha varit vice vd, affärsutvecklingschef och regionchef i samma företag.

Dessförinnan har jag bland annat haft ett antal chefspositioner i företaget Coor Service Management och arbetat som controller hos Skanska Facilities Management (som senare blev Coor Service Management AB).

”Jag tackade ja till rollen som vd för att Sh bygg har en spännande resa framför sig med fokus på tillväxt samtidigt som det är viktigt att bevara företagskulturen och bolagets värdegrund. Jag är intresserad av Sh bygg´s genuina intresse för medarbetarutveckling och hållbarhetsfrågor och ser stor potential i utvecklingen inom dessa båda områden. Jag ser fram emot att få vara med och leda bolaget på den resan och det känns även spännande att helt byta bransch efter så många år i facility management-branschen”, berättar Dalia.

 

Fler nyheter