Företagets logotyp

2024-02-15

Vi lanserar Morgondagens samhälle tillsammans med våra medarbetare

Förra året fyllde vi som bolag 100 år, någonting vi är väldigt stolta över. Nu siktar vi mot våra kommande 100 år. Det är tillsammans med våra medarbetare som vi bygger morgondagens samhälle. Det inkluderar även arbetet med vad vi på Sh vill förknippas med och hur vi vill vara mot varandra.

Den 16e februari 2023 samlades alla medarbetare på 450 personer i Uppsala. Där startade vi året genom att prata kring vår kultur och löfte internt och externt till våra kunder. Svaren som samlades in har sedan bearbetats, vilat och hanterats i olika konstellationer.

Resultatet: Ett gemensamt löfte – det vill säga vårt löfte.

Hur håller man företagskulturen och löftet levande och attraktivt? Att ha långa word-dokument med beskrivande text är bra, men det är roligare att kommunicera informationen på ett kreativare sätt! Vi tror även på att det är enklare att ta till sig information i ett annat format än klassiska dokument.  

Därför presenterar vi idag vad vi kallar för ”Morgondagens samhälle”. Vårt eget lilla Sh-samhälle i en 3D-värld på vår webbplats. Där kan du utforska vårt samhälle och se massa roliga detaljer och samtidigt ta del av vårt löfte och vad som är viktigt för oss inom Sh. Tillsammans med byrån Phoswork har vi arbetat oss fram till modellen. Titta gärna runt lite extra, det finns några små gömda detaljer i samhället! 

Varför ”Morgondagens samhälle”? 
Vår vision för Sh bygg, sten och anläggning är att vi ”Tillsammans bygger morgondagens samhälle”, och nu har vi gjort det i 100 år runt om i Mälardalen. Men nu har vi även gjort det digitalt. Roligt för både vuxna och små, fungerar i mobil och på dator. 

Du hittar vår modell här! (Öppnas i ny flik)

 

Fler nyheter