Företagets logotyp

2023-02-20

Tillsammans mot nästa hundra år! 🧡

Förra veckan gick startskottet för våra kommande 100 år för oss på Sh. Vi har funnits sedan 1923, och vill nu tillsammans rusta företaget inför de kommande hundra åren med våra medarbetare. Så tillsammans med hela koncernen och dess bolag samlades vi för en heldag på IFU Arena där vi gemensamt skulle arbeta fram konkreta förslag på hur vi som koncern ska utveckla oss för fortsatta framgångar under de kommande hundra åren.

Dagen leddes av vår vd Dalia Ramzi med stöd av koncernchefen Lars Svensson. På scenen fick de sällskap av medarbetare samt föreläsarna Linus Jonkman och Anna Nambord från Astronaut. Vi diskuterade hur lågkonjunkturen påverkar byggbranschen, hur man skapar goda förutsättningar för medarbetare och hur vi alla kan påverka företaget och koncernens framtid.

Några av våra samarbetspartners från Rosersbergs IK, Uppsala Stadsmission, Uppsala Basket och Akademiska sjukhusets barnfond var på plats under gårdagen. De berättade om sina verksamheter och den skillnad vi på Sh gör genom att vara samarbetspartners.

Vi tackar alla som under gårdagen deltog, bistod med engagemang och de som var en del av dagen. Tillsammans siktar vi mot 2123!

På bild: Dalia Ramzi, vd för Sh bygg, sten och anläggning och Lars Svensson, koncernchef. 

Fler nyheter