Företagets logotyp

2023-04-11

Sh's elektriska 100-åring

Vi är glada över att dela med oss av en spännande händelse från helgen! Vår fina Sh-bil var med och ställdes ut på Custom Motor Show i Elmia.

För er som inte är bekanta med mässan, så är det en av Sveriges största motorshow-evenemang som samlar motor- och bilentusiaster från hela landet.

Vår Sh-bil är ett speciellt projekt som skapades i samband med vårt 100-årsjubileum, och den är verkligen något alldeles extra. En Ford AA-lastbil från 1930 har fått nytt liv genom att bli ombyggd till en eldriven hot rod med teknik från en Volvo C30 Electric. Det är en kombination av gammalt och nytt som verkligen imponerar!

Bakom detta unika byggprojekt står våra duktiga bilprofiler, Leif Tufvesson och Lars Erik Lindberg, som har gjort ett fantastiskt arbete med att skapa denna pärla till bil åt Sh bygg.

Vi är så stolta över att vi hade vår Sh-bil med på Custom Motor Show och att få visa upp den för motor- och bilentusiaster.

Tack till alla som kom förbi i helgen och tittade på vår fina bil under helgens mässa och visade stort intresse för bilen.

Fotograf: Anders Værnéus, sjoexpress.se

Fler nyheter