Företagets logotyp

2023-01-09

Sh bygg, sten och anläggning inleder samarbete med Rosersbergs IK

När det är tuffa tider och oroligt i vår omvärld är det viktigt att vi alla tar ansvar och hjälps åt att ge barn och ungdomar trygghet och framtidshopp.

Vi är väldigt stolta över vårt kommande samarbete med Rosersbergs IK som erbjuder en bred verksamhet där barn och ungdomar får växa och utvecklas, säger Dalia Ramzi, vd för Sh bygg, sten och anläggning.

Vårt företag arbetar för att bygga hållbara samhällen som inger framtidshopp. Några av grundförutsättningarna för ett bra samhällsklimat är jämställdhet, mångfald och att ge barn och ungdomar möjlighet till en meningsfull fritid med goda förebilder. Därför samarbetar vi med organisationer och föreningar som är engagerade i lokalsamhället och som är beredda på att arbeta med långsiktiga positiva förändringar.

När vi inledde diskussionerna om ett samarbete med Sh bygg i höstas föll det sig väldigt naturligt att vi skulle kunna utveckla något bra tillsammans, säger Rosersbergs IKs ordförande Donald Swahn.
Dels har Sh bygg och Rosersbergs IK (RIK) identiska värdegrunder, dels har vi samsyn kring hur viktigt det är att satsa på barn och ungdomars fritid i dessa något tuffare tider. Något vi på längre sikt tror är avgörande för att skapa ett tryggare samhälle.

Samarbetet med Sh bygg innebär dessutom att vi kommer att kunna utöka vårt samhällsengagemang och genomföra olika aktiviteter och insatser för invånarna i både Rosersberg och i övriga delar av Sigtuna kommun. Vi inom RIK är oerhört laddade för att påbörja samarbetet med Sh bygg och kommer förvalta den här relationen på bästa sätt, avslutar Donald Swahn.

Fler nyheter