Företagets logotyp

2020-12-06

Sh bygg drar tillbaka varslet

Varslet var en del av vår beredskapsplan och ett av många alternativ för att ta oss igenom en sämre konjunktur. Det finns många hjältar i organisationen som med kreativitet, nytänkande och hårt arbete bidragit till att varslet nu glädjande nog kan dras tillbaka.

Ett särskilt stort tack riktas till våra entreprenadchefer, platschefer och kalkylenheter, vars insatser varit helt avgörande för att varslet kunde rivas! Initiativen gällde allt från att ta jobb som vi normalt inte utför, tillfälligt förändrade arbetsuppgifter, kunder som skyndade på sina processer och tydliga chefer som i vissa fall bad medarbetare som hade sparat både semester och övertid att ta ut dessa.

– Vår värdegrund Som hemma fick en ny dimension nu när vi såg den kraft och kreativitet som våra fantastiska medarbetare visade prov på och där det gemensamma målet klart och tydligt var att vi alla skulle ta oss igenom detta, och kunna dra tillbaka varslet. Det hade inte gått om inte alla hade dragit sitt strå till stacken. En bättre julklapp kunde vi inte önska oss, säger Lasse Svensson.

Fler nyheter