Företagets logotyp

2023-06-16

Nya skolgårdar för Västerås framtid

Sh bygg, sten och anläggning är stolta över att ha fått äran att utföra ombyggnadsarbeten för utemiljön på flera förskole- och skolgårdar i Västerås inom vårt ramavtal med staden. Det är med stor entusiasm och engagemang vi tar oss an detta spännande projekt som kommer att förvandla utemiljöerna på bland annat Skiljeboskolan och Hällbyskolan.

Vi brinner för att skapa lekfulla och trivsamma utemiljöer där barnen kan utforska, lära och växa. Genom att kombinera planteringar, växter och nya lekutrustningar kommer vi att skapa en miljö som stimulerar fantasin och främjar både fysisk och mental aktivitet.

Vi vill också lyfta fram det intressanta reportaget från SVT som nyligen publicerades om projektet. Det ger en inblick i vårt arbete och hur vi tillsammans med Västerås stad arbetar för att skapa en bättre och mer inspirerande utemiljö för barnen.

Vi är stolta över att vara en del av denna förändring och vi ser fram emot att skapa utemiljöer där barnen kan leka, växa och bygga minnen för livet.

Projektet startar nu under sommaren och planeras vara klart senare i år.

Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! 

Länk: Se hela SVTs reportage om skolgårdarna och dess projekt här (www.svt.se)

Fler nyheter