Företagets logotyp

2023-10-04

Första spadtaget för utvecklingen av Västerås nya stadsdel

Under gårdagen den 3 oktober samlades representanter från oss på Sh bygg, sten och anläggning AB och anläggning och Västerås stad för att starta i gång projektet vid Fredriksdal/Gäddeholm. Vår del i uppdraget kommer vara att skapa gata, väg och VA till de ca 450 bostäder som kommer byggas i det nya området.

Detta är bara en början för den nya hållbara och naturnära stadsdel som Västerås satsar på, och vi ser självklart fram emot att få vara en del av det arbetet framåt! Redan idag utvecklar Västerås området Fredriksdal och vi finns med på flera olika projekt i närområdet.

– Vi har en vision, tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. Det tycker vi rimmar fint med det här projektet. Som jag har förstått är visionen här att bygga en stadsdel som är naturnära samt ge möjligheter för invånarna att kunna bo och leva hållbart. Därför är vi extra stolta över att få vara en del av den här resan och bidra till utvecklingen av Gäddeholm. Jag ser verkligen fram emot att få följa detta projekt framåt och se det fantastiska arbete som mina medarbetare gör!”

Dalia Ramzi, vd för Sh bygg, sten och anläggning AB

 

Fler nyheter