Företagets logotyp

2023-04-27

En viktig dag inom branschen — Arbetsmiljödagen

Idag är det internationella Arbetsmiljödagen, en dag som fokuserar på att främja ett säkert, hälsosamt och hållbart arbete. Att arbeta med arbetsmiljö är viktigt av många skäl, inte bara för att minimera olyckor och värna om vår hälsa, utan också för att skapa bättre förutsättningar för effektiv produktion, främja trivsel och nöjdhet bland medarbetarna.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. De skapar framgång för både oss och våra kunder. Våra medarbetares uppfattning om oss som arbetsgivare och vår gemensamma arbetsmiljö mäter vi genom pulsmätningar där resultatet är transparent. Vi kan synliggöra intern utveckling och välmående i realtid. Det gör att vi fattar beslut på data och inte magkänsla.

Hos oss är arbetet med arbetsmiljö en självklarhet, och idag vill vi uppmana alla att reflektera över hur vi påverkar varandras arbetsmiljö genom handlingar och attityder.

För djupare läsning om vi på Sh bygg, sten och anläggning jobbar med arbetsmiljö och säkerhet, läs gärna vår årsredovisning för 2022. Där skriver vi mer om hur vi jobbar! 

Länk: Årsredovisning 2022 — Sh bygg, sten och anläggning AB

Fler nyheter