Vi tar fighten tillsammans mot cancer

Förra året initierade Sh bygg och Sirius innebandy en gemensam kampanj under namnet Rosa mustaschen, för att samla in pengar till Cancerfonden. I år går vi matchen mot cancer igen och denna gång genom att samla in pengar till Barncancerfonden. Barn ska få vara barn; de ska INTE behöva spela en match med livet på spel. Sh kommer att ge ett bidrag till kampanjen, något du också kan göra.

Vill du också bidra? Du kan skriva ditt namn så det syns på gåvan, men du kan också välja att vara anonym. Länk till insamlingen hittar du här: https://www.barncancerfonden.se/matchen-mot-barncancer                     

Under kampanjen som varar under två veckor kommer Sh att vara matchvärd till två matcher. Den första matchen spelas söndag 28 oktober kl 13.00 på IFU Arena och där möter damlaget Endre från Gotland. Den andra matchen spelas torsdag 1 november kl 18.30 och då möter herrlaget Helsingborg.

Sh byggs bidrag till kampanjen tillsammans med Sirius innebandys bidrag kommer att lämnas över i form av en check till Barncancerfonden i en av pauserna under herrarnas match den 1 november.