Sh bygg stöttar fotoutställning av och med Pattie Boyd

Utställningen George Eric and Me. A Personal Collection är en del av Uppsala Internationella Gitarrfestival. Utställningen arrangeras i samarbete med UKK och med stöd av bland annat Sh bygg.

Pattie Boyd är en framgångsrik fotograf och fotomodell och som genom utställningen av sin privata fotosamling visar sitt liv med både världsstjärnor och musiker under 60- och 70-talet. Pattie var gift med både George Harrison och Eric Clapton och inspirerade därför till några av the Beatles och Eric Claptons största hits.

Utställningen kan ses mellan den 12 september och 18 oktober, kl 10.00-15.00 på vardagar och på lördagar mellan kl 11.00 och 15.00.

Läs mer om utställningen här.

Om Gitarrfestivalen: Uppsala Internationella Gitarrfestival har vuxit till en av världens mest inflytelserika festivaler med gitarrmusiken i centrum. Årets upplaga är den fjortonde i ordningen och bjuder på artister av högsta internationella klass. Gitarren är världens populäraste instrument och festivalen är Nordens främsta samlingsplats för gitarrmusikälskare och professionella gitarrutövare. 

Festivalen är också den viktigaste årliga mötesplatsen för lärande och inspiration som ges i landet för många unga utövare, lärare och andra gitarrfantaster. Flera pedagogiska aktiviteter dagtid och konserter kvällstid under fem dagar.
Källa: https://www.mynewsdesk.com/se/uppsala-internationella-gitarrfestival

Foto: by Pattie Boyd. Självporträtt 1968. Copyright Pattie Boyd.