Information med anledning av coronaviruset covid-19

Coronaviruset klassas som allmänfarlig sjukdom och Sh bygg, sten och anläggning AB och dess koncernbolag bevakar situationen noga och följer händelseutvecklingen som sker dag för dag. Vi är väldigt angelägna och måna om att vi gör det vi kan för att minska smittspridningen och för att våra medarbetare, kunder och leverantörer ska behålla hälsan.

Vi följer de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten, regeringen och Krisinformation.se (krisinformation från svenska myndigheter).

För oss innebär det att:

  • Vi undviker i möjligaste mån att ta emot externa besökare till våra kontor i Uppsala, Upplands Väsby och Östhammar samt på de projekt där vi utför arbeten.
  • Större möten och konferenser är inställda. Kravutbildningar som krävs för att arbeten ska kunna fortlöpa sker via distansutbildning där det är möjligt annars begränsar vi antalet deltagare.
  • Vi genomför möten elektroniskt där det är möjligt.
  • Medarbetare som är sjuka stannar hemma.

Viss kontakt med leverantörer och kunder förekommer och vi vädjar till våra leverantörer och kunder som möter oss på våra arbetsplatser att följa rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, regeringen och Krisinformation.se. På så vis hjälps vi alla åt att hålla spridningen av smittan nere.

Tack för visad förståelse, tillsammans hjälps vi åt i dessa tider.