Alpinstjärna i samarbete med Sh bygg

Idag presenterar vi Ida Dannewitz på våra sociala medier. Hon kommer att vara vår Instagram-gäst under de kommande två månaderna. Under 2016 delade Sh ut priset för årets ungdomsprestation till Ida på Uppsala idrottsgala. Priset var en praktikplats på Sh och den tar sig nu i uttryck som ett gästspel i våra sociala medier – med fokus på träningstips till oss i byggbranschen.  

Läs Idas presentation nedan:

Tjena!
Mitt namn är Ida Dannewitz och jag tävlar i alpin skidåkning för Uppsala slalomklubb. Ni kanske undrar varför jag dyker upp här, på Sh byggs Instagram? Jag tänkte dela med mig av lite roliga och bra träningstips eftersom just sport- och byggbranschen har många likheter: vi använder båda kroppen som redskap!

Men vem är då jag? Jag är 18 år och är med i det svenska alpina landslaget. Just nu befinner jag mig nere i Davos, Schweiz, på Junior VM. Ni ser mig inte i världscupen riktigt än utan jag reser runt och tävlar i Europacupen vilket är snäppet under världscup. Förra året vann jag tex. senior SM i parallellslalom som visades på TV. Jag går på skidgymnasium i Malung men är hemma i Uppsala hos min familj under somrarna. Men mestadels bor jag i en resväska och reser runt i världen med mina lagkamrater. Varje vecka kommer jag där jag befinner mig alltså posta ett roligt och bra träningstips med tillhörande film eller bild som jag hoppas och tror ni kan ha nytta av.

Vi ses!