Utsättare/mätningstekniker

Sista ansökningsdag: LöpandeVårt affärsområde sten och anläggning expanderar och vi söker fler medarbetare som vill dela framgången med oss. Vi söker utsättare/mätningstekniker till såväl Östhammar som Upplands Väsby och Uppsala.

Som utsättare hos Sh bygg är du delaktig i tolkning och granskning av handlingar, arbetsberedningar och kostnadsprognoser. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med platschef och arbetsledning.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med utsättning, avvägning samt inmätning av fastighetsgränser, byggnader, gator, park och va-anläggningar m.m. Du svarar även för geodetiska beräkningar i anslutning till fältarbete. 

Kompetensprofil
Vi söker dig som är utbildad mätningstekniker/utsättare och som har flerårig erfarenhet av arbete med, samt kunskap om, geodesi, mätningsteknik samt mängdning. Det är ett krav att du har goda kunskaper i programvaran AutoCAD och GEO, samt att du har en god datorvana. Du ska kunna arbeta självständigt, vara lyhörd och ha god samarbetsförmåga samt ha ett intresse för att ta till dig nya tekniker.

Det lilla företaget i de stora sammanhangen
Kanske undrar du i din tur varför vi vill att du ska jobba hos just oss? Sh bygg särskiljer sig faktiskt från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och vår gedigna historia sitter bokstavligt talat i väggarna. Hos oss finns en verksamhetsbredd som gör att du snabbt kan utvecklas karriärmässigt och få en mycket bred kompetens.

Trots att företaget stadigt vuxit under de snart hundra år vi funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag där vår vd Lasse Svensson ses springa i korridorerna så som han alltid gjort. För din del betyder det att du blir del av ett familjärt och personligt företag med korta beslutsvägar.

I övrigt får du en marknadsmässig lön och företaget satsar på attraktiva förmåner inom hälsa och träning.

Sh-Akademin
Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.

Har du frågor?
Kontakta vår affärsområdeschef Crister Isaksson, 070-826 20 26.

Integritetspolicy
Du har visat intresse för att jobba på Sh bygg, sten och anläggning. De personuppgifter du lämnat kommer vi att behandla enligt vår integritetspolicy, som du kan läsa här. Om Du har frågor om vår behandling är du välkommen att kontakta oss på dataskydd@shbygg.se.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post 
ansokan@shbygg.se. Vi träffar kandidater löpande.