Trädgårsarbetare

Sista ansökningsdag: LöpandeVill du arbeta med trädgård?
Sh byggs trädgårdsavdelning söker trädgårdsarbetare till säsongen 2019.
Vi har projekt främst i Uppsala, Enköping och norra Stockholm.

Spännande och varierande uppdrag
Sh byggs gröna grupp erbjuder spetskompetens inom trädgård och har lång erfarenhet av att både projektera, anlägga och sköta olika utemiljöer. Vi arbetar med grönyteanläggning och skötseluppdrag inom stora och små byggprojekt. Vi vänder oss till fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar, kommuner, landsting och privata kunder.

Som trädgårdsarbetare kommer du arbeta med planteringar av perenner, buskar och träd, anläggning av gräsmattor, gräsklippning, bevattning, beskärning, rensning av grönytor och övriga skötselåtgärder som bidrar till god etablering och representativt utseende. Arbetet sker både i grupp och med enskilda uppdrag.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad och erfaren inom trädgård eller har motsvarande kunskaper. Planteringsvana och växtkunskap uppskattas, samt en vilja att lämna ett gott resultat efter sig varje dag. Erfarenhet av arbete med småmaskiner samt kunskap i beskärning och ritningsläsning är också meriterande.  Du har förståelse för att arbete med trädgård bitvis är ansträngande och kräver att man är utomhus i alla slags väder. Tycker du att detta arbete är givande, varierande och utvecklande kan du nu bli del av en kvalitetsmedveten grupp med god samhörighet.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Det lilla företaget i de stora sammanhangen
Kanske undrar du i din tur varför vi vill att du ska jobba hos just oss? Förklaringen är enkel. Sh bygg särskiljer sig faktiskt från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och vår gedigna historia sitter bokstavligt talat i väggarna. Hos oss finns en verksamhetsbredd som gör att du snabbt kan utvecklas karriärmässigt och få en mycket bred kompetens.

Trots att företaget stadigt vuxit under de snart hundra år vi funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag där vår vd Lasse Svensson ses springa i korridorerna så som han alltid gjort. För din del betyder det att du blir del av ett familjärt och personligt företag med korta beslutsvägar.

Vi erbjuder en marknadsmässig lön och företaget satsar på attraktiva förmåner inom hälsa och träning.

Sh-Akademin
Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.

Har du frågor?
Kontakta vår arbetsledare Annika Svensson, 073-369 05 45.

Ansökan
Under säsongen 2019 kommer personalstyrkan att utökas med flertalet personer. Tjänsterna är på heltid och sträcker sig 6-8 månader med start i april. Vi behöver även extra förstärkning under sommarmånaderna. Du är välkommen med din ansökan via e-post annika.svensson@shbygg.se, redan nu, vi rekryterar löpande.