Spontanansökan

Sista ansökningsdag: LöpandeSh bygg är ett företag som ständigt växer och därför letar vi kontinuerligt efter nya medarbetare. Våra specifikt lediga tjänster kan du se här på vår hemsida. Självklart är du dock välkommen att när som helst skicka in en spontanansökan där du berättar om dig själv, vad du vill jobba med och varför du vill jobba hos oss. 

Kanske undrar du i din tur varför vi vill att du ska jobba hos just oss? Förklaringen är enkel. Sh bygg särskiljer sig faktiskt från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och vår gedigna historia sitter bokstavligt talat i väggarna. Hos oss finns en verksamhetsbredd som spänner över allt från bygg och anläggning till sten, asfalt, trädgård, byggservice och nybyggnad. Det betyder att du snabbt kan utvecklas karriärmässigt och dessutom få en mycket bred kompetens.

Trots att företaget stadigt vuxit under de snart hundra år vi funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag där vår vd Lasse Svensson ses springa i korridorerna så som han alltid gjort. För din del betyder det att du blir en del av ett familjärt och personligt företag med korta beslutsvägar.

Vi hoppas att du också vill bli en del av Sh!

Varmt välkommen med din ansökan som du skickar till ansokan@shbygg.se

Har du frågor kontakta personalsamordnare Viveka Windahl, 070-369 99 53.

Integritetspolicy
Du har visat intresse för att jobba på Sh bygg, sten och anläggning. De personuppgifter du lämnat kommer vi att behandla enligt vår integritetspolicy, som du kan läsa här. Om Du har frågor om vår behandling är du välkommen att kontakta oss på dataskydd@shbygg.se