Platschef

Sista ansökningsdag: LöpandePlatschef, Upplands Väsby

Vill du leda både större och mindre projekt? Vi söker erfaren platschef inom anläggning med placering i Upplands Väsby.

Spännande och utmanande mark- och anläggningsprojekt
Våra anläggningsprojekt på Sh bygg innefattar både stora och små projekt. Från omfattande totalentreprenader till mindre serviceuppdrag åt exempelvis ramavtalskunder. I båda fallen förväntas du leda hela processen och se till projektens genomförande, ekonomi och lönsamhet. Från kalkylskedet till besiktning och det slutliga överlämnandet till kunden.  

I dina arbetsuppgifter ingår också:

• Personalansvar för egen och inhyrd personal samt kontakt med kunderna och andra samarbetspartners

• Planering och beredning av projekten

• Ansvar för att utförarna i projekten har rätt information och den kunskap som krävs i enlighet med gällande lagar och regler

• Kvalitets, - miljö och arbetsmiljöansvar i projekten

• Upprättande och avrapportering av projektprognoser

Är du tävlingsinriktad?
Vi söker dig som kan ditt yrke. Om du har högskoleutbildning eller en bakgrund som yrkesarbetare spelar mindre roll. Huvudsaken är att du kan branschen, är beredd att ta dig an utmaningar och därmed vet hur man längs vägen tar fram kreativa lösningar på problem. Vi vill självklart också se dig och din karriär utvecklas hos oss. Kort sagt, vi vill se din tävlingsinstinkt!

Det lilla företaget i de stora sammanhangen
Kanske undrar du i din tur varför vi vill att du ska jobba hos just oss? Förklaringen är enkel. Sh bygg särskiljer sig faktiskt från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och vår gedigna historia sitter bokstavligt talat i väggarna. Hos oss finns en verksamhetsbredd som gör att du snabbt kan utvecklas karriärmässigt och få en mycket bred kompetens.

Och trots att företaget stadigt vuxit under de snart hundra år vi funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag där vår vd Lasse Svensson ses springa i korridorerna så som han alltid gjort. För din del betyder det att du blir del av ett familjärt och personligt företag med korta beslutsvägar. 

I övrigt får du en marknadsmässig lön och företaget satsar på attraktiva förmåner inom hälsa och träning.

Sh-Akademin
Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.

Har du frågor?
Kontakta vår affärsområdeschef Crister Isaksson, 070-826 20 26.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post ansokan@shbygg.se. Vi träffar kandidater löpande.