KMA-ansvarig

Sista ansökningsdag: LöpandeTill vårt huvudkontor i Uppsala söker vi nu en framåttänkande KMA-ansvarig som vill lyfta vårt arbete inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö till nästa nivå. 

Som KMA-ansvarig hos Sh bygg ansvarar du för frågor kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö både på operativ samt strategisk nivå. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med verksamheten, våra projekt och den operativa koncernledningen.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta både på strategisk samt operativ nivå. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden är:

  • utveckla och ansvara för verksamhetssystemet och certifiering enligt BF9K
  • samordna det operativa arbetet tillsammans med KMA-samordnare och arbetsmiljöansvarig
  • delta i både externa och interna revisioner
  • driva utvecklingsarbetet inom området såväl som hållbarhetsarbetet

Du kommer in i en mycket spännande fas där du kan påverka det framtida arbetssättet då vi håller på att byta verksamhetssystem till en molnbaserad lösning.  

Kompetensprofil
Vi söker dig som är högskoleutbildad inom miljö-, kvalitets- eller arbetsmiljöområdet samt har några års erfarenhet av att arbeta inom området. Har du tidigare erfarenhet från byggbranschen eller till och med arbetat enligt BF9K är detta starkt meriterande.

Utöver den teoretiska utbildningen söker vi dig som har lätt att byta perspektiv från operativt arbete till det strategiska. Vi tror att du är en specialist inom ditt område och som har förmågan att kommunicera tydligt på samtliga nivåer inom företaget. Du är van att driva ditt arbete självständigt, är mån om att arbeta transparent och strukturerat samt har förmåga att samla ihop olika kompetenser för att arbeta effektivt även i team. Brinner du för att arbeta med utveckling, digitalisering och ny teknik vill vi hemskt gärna komma i kontakt med dig.

Om Sh bygg: det lilla företaget i de stora sammanhangen
Kanske undrar du i din tur varför vi vill att du ska jobba hos just oss? Sh bygg särskiljer sig faktiskt från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och du kommer vara del av ett av byggbranschens äldsta företag där vi har stort fokus på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi erbjuder dig en verksamhetsbredd för att skapa en grund för dig att ständigt utvecklas samt en arbetsplats som värdesätter hög kvalitet, har ett miljömässigt tänk och värnar om sina medarbetare.  

Trots att företaget stadigt vuxit under de snart hundra år vi funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag med en stark värdegrund. Vi ser oss som en familj och hjälps åt, tar ansvar för det vi gör och orkar ta tag även i det som kan kännas jobbigt. Vi ser till att inkludera alla och har kul tillsammans för det ger bättre kvalitet och sammanhållning samt en friskare vardag.

I övrigt får du en marknadsmässig lön och företaget satsar på attraktiva förmåner inom hälsa och träning.

Sh-Akademin
Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.

Har du frågor?
Kontakta vår chef för Produktionsstöd, Annika Andersson, 070-602 26 33.

Integritetspolicy
Du har visat intresse för att jobba på Sh bygg, sten och anläggning. De personuppgifter du lämnar kommer vi att behandla enligt vår integritetspolicy, som du kan läsa här. Om Du har frågor om vår behandling är du välkommen att kontakta oss på dataskydd@shbygg.se.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intentio HR. Välkommen med din ansökan via e-post till arnold@intentiohr.se . Vi träffar kandidater löpande.