Entreprenadingenjör

Sista ansökningsdag: LöpandeSh bygg söker en engagerad entreprenadingenjör inom både bygg och anläggning
Som entreprenadingenjör får du ett stort eget ansvar att arbeta med våra spännande och omväxlande bygg- och anläggningsprojekt.  

Tjänsten är placerad i Uppsala.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Delta i anbudsarbete och vid förhandlingar
  • Utföra inköp, projektering, planering och bevakning
  • Följa upp ÄTA-arbeten och göra ekonomiska avstämningar
  • Fungera som stöd till platschefer i möten och hantera administrativa frågor
  • Arbeta löpande med KMA samt erfarenhetsåterföring

Kompetensprofil
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och som behärskar att leda projekt i respektive grenar. Utbildning eller ej spelar mindre roll, huvudsaken är din erfarenhet och dina kunskaper.  

Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen bör du som person vara självgående och drivande samt ha ett affärsmässigt, noggrant och strukturerat sätt att arbeta och verka. Det är viktigt att du kan se helheter liksom att du har en god administrativ förmåga. Vi ser att du med fördel har lätt att samarbeta med andra människor och att du gärna delar med dig av din kunskap. 

Det lilla företaget i de stora sammanhangen
Kanske undrar du i din tur varför vi vill att du ska jobba hos just oss? Förklaringen är enkel. Sh bygg särskiljer sig faktiskt från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och vår gedigna historia sitter bokstavligt talat i väggarna. Hos oss finns en verksamhetsbredd som gör att du snabbt kan utvecklas karriärmässigt och få en mycket bred kompetens.

Och trots att företaget stadigt vuxit under de snart hundra år vi funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag där vår vd Lasse Svensson ses springa i korridorerna så som han alltid gjort. För din del betyder det att du blir del av ett familjärt och personligt företag med korta beslutsvägar. 

I övrigt får du en marknadsmässig lön och företaget satsar på attraktiva förmåner inom hälsa och träning.

Sh-Akademin
Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.

Har du frågor?
Kontakta vår affärsområdeschef Crister Isaksson, 070-826 20 26.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post ansokan@shbygg.se. Vi träffar kandidater löpande.