Arbetsledare

Sista ansökningsdag: LöpandeSh bygg söker en engagerad arbetsledare inom både bygg och anläggning
Som arbetsledare får du ett stort eget ansvar att arbeta med våra spännande och omväxlande bygg- och anläggningsprojekt.  

Tjänsten är placerad i Uppsala.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare har du en viktig roll i projekten där du fungerar som en länk mellan yrkesarbetare och platschef. Du stöttar yrkesarbetarna i deras arbete och är platschefens utsträckta hand på arbetsplatsen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Planering och beredning av projekten

• Uppföljning av tidplaner och fördelning av resurser

• Kontakt med och samordning av underentreprenörer och andra yrkesarbetare

• Bidra till att på ett effektivt sätt föra projektet framåt

Kompetensprofil
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och som behärskar att leda projekt i respektive grenar. Utbildning eller ej spelar mindre roll, huvudsaken är din erfarenhet och dina kunskaper.  

Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och din inställning. Vi söker dig som är självgående och affärsmässig samt har förmåga att skapa goda långsiktiga relationer. För att trivas i rollen som arbetsledare bör du ha goda ledaregenskaper och vana av att arbeta både självständigt och tillsammans med andra i stora projekt. Vi värdesätter även att du har ett öppet och prestigelöst arbetssätt och att du vill växa tillsammans med oss.

Det lilla företaget i de stora sammanhangen
Kanske undrar du i din tur varför vi vill att du ska jobba hos just oss? Förklaringen är enkel. Sh bygg särskiljer sig faktiskt från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och vår gedigna historia sitter bokstavligt talat i väggarna. Hos oss finns en verksamhetsbredd som gör att du snabbt kan utvecklas karriärmässigt och få en mycket bred kompetens.

Och trots att företaget stadigt vuxit under de snart hundra år vi funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag där vår vd Lasse Svensson ses springa i korridorerna så som han alltid gjort. För din del betyder det att du blir del av ett familjärt och personligt företag med korta beslutsvägar. 

I övrigt får du en marknadsmässig lön och företaget satsar på attraktiva förmåner inom hälsa och träning.

Sh-Akademin
Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.

Har du frågor?
Kontakta vår affärsområdeschef Crister Isaksson, 070-826 20 26.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post ansokan@shbygg.se. Vi träffar kandidater löpande.