Anläggare

Sista ansökningsdag: LöpandeSh bygg söker flera erfarna anläggare till Uppsala, Upplands Väsby och Östhammar
På Sh bygg, sten och anläggning är vi stolta över våra kunniga och engagerade hantverkare som bidrar till att uppnå kvalité och lönsamhet i våra projekt. Vi söker nu fler mark- och anläggningsarbetare som vill vara en del av vår arbetsgrupp.

Kompetensprofil
Som anläggningsarbetare arbetar du tillsammans med platsorganisationen som leds av en platschef. Vi söker dig som har erfarenhet som anläggningsarbetare och som tar ansvar, är handlingskraftig och inriktad på att lösa eventuella problem. Du fungerar både i grupp och självständigt. Det är meriterande om du har yrkesbevis, dock inget krav.

B-körkort är ett krav.

Det lilla företaget i de stora sammanhangen
Kanske undrar du i din tur varför vi vill att du ska jobba hos just oss? Förklaringen är enkel. Sh bygg särskiljer sig faktiskt från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och vår gedigna historia sitter bokstavligt talat i väggarna. Hos oss finns en verksamhetsbredd som gör att du snabbt kan utvecklas karriärmässigt och få en mycket bred kompetens.

Och trots att företaget stadigt vuxit under de snart hundra år vi funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag där vår vd Lasse Svensson ses springa i korridorerna så som han alltid gjort. För din del betyder det att du blir del av ett familjärt och personligt företag med korta beslutsvägar. 

I övrigt får du en marknadsmässig lön och företaget satsar på attraktiva förmåner inom hälsa och träning.

Sh-Akademin
Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.

Har du frågor?
Kontakta vår affärsområdeschef Crister Isaksson, 070-826 20 26.

Integritetspolicy
Du har visat intresse för att jobba på Sh bygg, sten och anläggning. De personuppgifter du lämnat kommer vi att behandla enligt vår integritetspolicy, som du kan läsa här. Om Du har frågor om vår behandling är du välkommen att kontakta oss på dataskydd@shbygg.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post ansokan@shbygg.se. Vi träffar kandidater löpande.