Företagets logotyp

Bygg

Vi är mycket starka inom renoverings-, ombyggnads och tillbyggnadsarbeten (ROT-arbeten) där vi löpande har stora uppdrag.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av varsamma renoveringar i känsliga miljöer, såväl K-märkta fastigheter som vårdmiljöer, industrier eller säkerhetsklassade projekt.

Inom nybyggnation bygger vi allt från bostäder till kontor och offentliga byggnader i samhällssektorn. Vi har även en byggserviceavdelning som utför löpande större renoveringar och ROT-arbeten. Med kort varsel kan vi hjälpa våra kunder med serviceuppdrag och specialanpassade lösningar.

Byggservice arbetar även med eftermarknadstjänster.

Vill du bli en del av oss inom affärsområde bygg?

Vill du bli en del av oss inom affärsområde bygg?

Just nu söker vi efter flera kollegor inom affärsområde bygg. En av våra viktigaste grundstenar är att våra medarbetare är anställda hos oss. Det är en trygghet för både medarbetare, arbetsgivare och beställare att vi arbetar med egen personal då det är en garanti för att vi levererar god kvalitet och tar ansvar i projekten.

Se våra lediga tjänster
Studerande och på jakt efter en lärlings- eller praktikplats?

Studerande och på jakt efter en lärlings- eller praktikplats?

Bygg din framtid med oss! Vi tar frekvent emot lärlingar och praktikanter som vill göra sin LIA-, COOP-, APU-, eller lärlingspraktik. Tillsammans skapar vi en plan för hur du ska kunna utvecklas inom organisationen under din praktiktid hos oss. Vi erbjuder praktik inom samtliga affärsområden.

Ansök om praktikplats hos oss!

Offertförfrågan för företag och organisationer

Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig omgående!

Beskriv kort vad du önskar få offert på.