Företagets logotyp

Tillsammans bygger vi morgondagens hållbara samhälle

Lär känna oss på Sh bygg, sten och anläggning
Vi bygger ansvarsfullt — tillsammans

Vi bygger ansvarsfullt — tillsammans

Vi utför våra uppdrag som totalentreprenader eller utförandeentreprenader och ofta i olika samverkansformer med våra kunder. Främst arbetar vi med uppdrag i Uppsala län och Stockholms län men har även uppdrag i Enköping, Gävle och Västerås.

Se några av våra projekt

Nyheter

 • Pressmeddelande
  2023-03-31

  Sh bygg, sten och anläggning stärker sin position inför 2023 med vunna anbud och effektiviseringsåtgärder

  Sh Bygg, sten och anläggning upplevde ett utmanande år 2022 till följd av den globala ekonomiska situationen, efterdyningar av pandemin och kriget i Ukraina.

  Läs mer
 • Pressmeddelande
  2023-03-28

  Västra Rosersberg — vinnare av Årets bygge 2023!

  Vi kan gladeligen berätta att vi idag tagit hem det prestigefyllda priset ”Årets bygge” i kategorin Infrastruktur för Västra Rosersberg gata och VA. Entreprenaden genomfördes i nära samarbete med vår beställare Sigtuna kommun och slutfördes under 2022. Vi tackar ödmjukt för priset – och ser fram emot att ta fram fler spännande, hållbara, lösningsorienterade och innovativa projekt till våra kunder under 2023! Tillsammans bygger vi morgondagens hållbara samhällen.

  Läs mer
 • 2023-03-02

  Förlängt samarbete för ett tryggare Uppsala med Hoppfull framtid

  Det är nu klart att vi på Sh bygg, sten och anläggning förlänger samarbetet med Sirius Bandy och klubbens sociala verksamhet Hoppfull framtid. Vi blir huvudpartner till verksamheten där de tillsammans med andra goda krafter i samhället skapar möjligheter för ett tryggare Uppsala.

  Läs mer
 • 2023-02-23

  Projektet ”Västra Rosersberg” har chansen att vinna ”Årets bygge 2023”!

  Projektet Västra Rosersberg gata och VA är ett av våra anläggningsprojekt som slutfördes under 2022. Som i alla våra projekt har vi även här arbetat med stor hänsyn och respekt för miljö, natur och den biologiska mångfalden. Med fossilsnåla ledningsrör och smart hantering av schaktmassor har vi sett till att minska vårt klimatavtryck på projektet. Och inte nog med det – vi blev klara med projektet tre månader innan planerat slutdatum, utan att tumma på resultatet!

  Läs mer
Vill du bli en del av oss?

Vill du bli en del av oss?

En av våra viktigaste grundstenar är att våra medarbetare är anställda hos oss. Det är en trygghet för både medarbetare, arbetsgivare och beställare att vi arbetar med egen personal då det är en garanti för att vi levererar god kvalitet och tar ansvar i projekten.

Lediga jobb hos oss